Bent u goed voorbereid op de migratie naar KlIC-WIN?

Januari 2019

Op  1 januari 2019 is de overgangstermijn van 6 maanden naar de nieuwe KLIC-WIN omgeving in werking getreden. Inmiddels zijn wij gestart met het toevoegen van de vereiste attributen bij de eerste netbeheerders.

Wij garanderen onze opdrachtgevers een geruisloze overstap naar de nieuwe KlIC-WIN omgeving inclusief kosteloos advies over de eventueel op te werken van de beheerdata conform het nieuwe informatiemodel. De migratie is bij ons eveneens volledig kosteloos!

Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden verzorgen:

  • Dataconversie van de huidige versie van IMKL naar IMKL 1.2.1;
  • Aansluiten op de KLIC-WIN omgeving bij het Kadaster (inclusief certificering).

Heeft u interesse dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 026-3633631.