Inhuur Obsurv-BGT werkzaamheden Provincie Zuid-Holland

Februari 2020

De afdeling Dienst Beheer Infrastructuur (DBI) vanuit de Provincie Zuid-Holland is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de provinciale wegen en vaarwegen, inclusief oevers en kunstwerken (bruggen, tunnels en viaducten). Dit kan om van alles gaan, bijvoorbeeld het bedienen van bruggen, projectmanagement voor het opnieuw asfalteren van een N-weg of het maaien van een berm. Vanuit de afdeling DBI is er een inhuurbehoefte ontstaan voor een medewerker Obsurv/BGT. Onlangs is de inhuuropdracht verlengd door de Provincie Zuid-Holland.

Een medewerker vanuit de afdeling DBI: “de VGI-Supporter is op dit moment onmisbaar binnen het team. Ondanks de coronamaatregelen en dat we allemaal thuiswerken is het erg prettig dat de VGI-Supporter zijn werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren.”