Detachering

VGI-Support onderscheidt zich als organisatie met medewerkers die naast ruime CAD en database ervaring ook de nodige kennis hebben van de inhoudelijke materie. Onze VGI-Supporters bieden BAG, BGT, BOR en BAG-WOZ ondersteuning door het hele land. Of het nu gaat om ondersteuning in BGT-BOR of BGT-BAG synchronisatie, mutatiesignalering en karteringswerkzaamheden, (tijdelijk) BAG-beheer, of het opvoeren van BOR mutaties in een BOR applicatie. 

Opdrachtgevers kunnen rekenen op onze Geo-objectenbeheer expertise in breedste zin van het woord!

Proactief

Wij kunnen gemeenten, waterschappen en provincies verder op weg helpen met tijdelijke of structurele inzet. Daarnaast zijn er mogelijkheden om deels de werkzaamheden bij ons in Arnhem uit te voeren en deels op locatie. Wij denken proactief mee over de mogelijke capaciteitsinvulling en kunnen vóóraf een duidelijke kosten- en tijdsindicatie geven van de werkzaamheden, en dat allemaal tegen een aantrekkelijk tarief.

Op maat

Voor de diverse BGT, BAG, BOR, en WOZ-applicaties hebben de verschillende leveranciers op maat gerichte trainingen geboden aan onze medewerkers. Vanzelfsprekend kennen zij de informatiemodellen en de wetgeving rondom de basisregistraties. Ook als het gaat om kennisoverdracht naar collega’s op de afdeling kan een VGI-Supporter een bronhouder op weg helpen.

Zekerheid

Opdrachtgevers van VGI-Support kunnen verzekerd zijn dat de medewerker gecertificeerd is om te werken met een Geo-applicatie. Daarnaast bieden wij de zekerheid dat een VGI-Supporter die wordt ingehuurd snel en zelfstandig meters kan maken in het werk met de vereiste hoge kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend informatie bij ons aan.