Neem deel aan ons geo-netwerk

April 2023

Als geo-professional kan het beginnen van een nieuw project soms overweldigend zijn, vooral als er veel achterstallige geodata is. Maar geen zorgen! In ons netwerk van opdrachtgevers en beschikbare geo-professionals hebben we altijd een passende opdracht of project voor jou beschikbaar.


Onze geo-professionals zijn experts op het gebied van geo-validatie en geo-gegevensbeheer en helpen onze opdrachtgevers bij het versterken van hun team en het voldoen aan de kwaliteitseisen van de basisregistraties.
Bovendien hebben we opdrachtgevers die op zoek zijn naar geo-professionals met specifieke vaardigheden.

Hieronder vind je enkele actuele vragen vanuit opdrachtgevers waar wij graag ons netwerk bij betrekken:
 
🔍 Voor een bronhouder in Assen zoeken wij een kwaliteitsadviseur om het kwaliteitssysteem voor GEO-registraties te verbeteren.
🔍Ben jij een expert in het lezen van bouwtekeningen? Dan hebben wij een mooie klus bij een Gelderse gemeente voor jou.
🔍Heb jij ervaring met het wegwerken van verschillen tussen de BGT- en BOR-registratie, en ken je het softwarepakket ArcGIS goed? Neem dan gerust contact met ons op voor een uitdaging bij een gemeente in Gelderland waar de nodige ondersteuning op locatie wordt gezocht.
👇
Past één van bovenstaande aanvragen op jouw expertise? 🙋🏻‍♂️
Wil je meer informatie ontvangen over bovengenoemde uitvragen of wil je als geo-professional op de hoogte worden gehouden van nieuwe uitvragen binnen het geowerkveld?
Neem gerust contact met ons op via 📧 (info@vgi-support.nl) of 📞 026 363 363 1 en ontdek hoe wij jou nu of in de toekomst een passende uitdaging kunnen bieden!
#geocommunity #zzper #geo #basisregistraties #bag #bgt #sor