Een geometrisch actuele en synchrone BOR- en BGT-registratie? Zonder een eigen BGT-applicatie?

November 2021

Wij bieden de mogelijkheid om de BGT-applicatie te beheren en het werk dat voortkomt uit het horizontale berichtenverkeer voor de gemeente uit te voeren.

De gemeente hoeft dus geen systeem- en applicatiebeheer voor de BGT-applicatie uit te voeren en wordt op het punt van de BGT 100% ontzorgt. Een belangrijke kostenreductie!

Een mooi voorbeeld is de gemeente Buren.
Begin dit jaar heeft deze gemeente gekozen om een BGT-applicatie aan te schaffen en deze bij VGI-Support te laten installeren. Daarnaast is onlangs het horizontale berichtenverkeer met Geovisia (in de cloud) ook live gegaan.

Naast de gemeente Buren hebbben ook de gemeente Hollands Kroon en Utrechtse Heuvelrug gekozen voor deze oplossing.
De gemeente is wel licentiehouder van de BGT-applicatie alleen staat deze bij
VGI-Support geïnstalleerd.
VGI-Support heeft inmiddels 3 koppelingen gerealiseerd zowel met Geovisia, Obsurv als Greenpoint.

Help, ik ben nog niet klaar voor het berichtenverkeer!

Zijn er nog te veel verschillen tussen de BGT en BOR of weet u niet zeker hoe dit op een efficiënte manier uitgevoerd kan worden?

VGI-Support heeft onlangs een aantal BGT-BOR synchronisatietrajecten afgerond.
Wij adviseren u om ervoor te zorgen dat uw basisregistraties op orde zijn, voordat u het berichtenverkeer laat inrichten. Hierdoor voorkomt u dat met een achterstand gestart wordt met het horizontale berichtenverkeer.

VGI-Support ondersteunt gemeenten in het verder optimaliseren van het proces van gegevensuitwisseling tussen de BGT en de BOR.

Benieuwd naar bovenstaande mogelijkheden of wilt u gewoon eens praten over de uw BGT-BOR situatie? Benader onze projectleiders gerust voor meer informatie.