Gunning vanuit Stichting inkoopbureau West-Brabant

Maart 2023

 

Stichting Inkoopbureau West-Brabant gunt VGI-Support de opdracht voor de mutatie-inwinning en kartering van de gemeenten Goirle, Halderberge, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Rucphen, Sluis en Zundert.

Bovengenoemde opdrachtgevers willen zichzelf als professionele organisatie verder ontwikkelen tot een centrale organisatie voor informatievoorziening en Geo-Informatie in de gemeentelijke markt. Door middel van een gezamenlijk bestek, genaamd Meten en Weten, is het doel om eenduidigheid en uniformiteit te hanteren voor de opbouw en bijhouding van diverse basis- en kernregistraties.
VGI-Support heeft de gunning gekregen voor perceel 2 van het gezamenlijk bestek, waardoor wij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan dit doel! 💪

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met de gemeenten.