Nieuw gezicht bij VGI-Support

Juni 2020

Het beheer van de openbare ruimte gaat steeds meer een rol spelen naar een Samenhangende Objectenregistratie. Vanuit ons een logische stap om juist in deze bijzondere en uitdagende periode een nieuwe collega te verwelkomen die de wereld van de BOR inmiddels door en door kent.
Vanaf 1 juni is Almar van Kesteren ons team komen versterken in de rol van Commercieel Projectleider/Adviseur. Naast het verder uitbouwen van de dienstverlening vanuit VGI-Support binnen de werkvelden BGT, BAG, WOZ, en WION zal hij zich bezig gaan houden met productontwikkeling en marktbewerking. Almar zal door de overige projectleiders de komende periode geïntroduceerd worden bij onze relaties. Wellicht drinkt hij met u binnenkort een kopje koffie in ieder geval op 1,5 meter afstand!